Om licensen

Funktionen er ikke tilgængeligt i alle områder.

En licens er en tidsbegrænset ret til at bruge Kaspersky Small Office Security, givet i henhold til vilkårene i den underskrevne licensaftale (slutbrugerlicensaftale).

Omfanget af tjenester og programmets brugsperiode afhænger af typen af den licens, programmet er aktiveret med.

Der findes følgende licenstyper:

Inden du køber en licens, kan du få en gratis prøveversion af Kaspersky Small Office Security. Prøveversionen af Kaspersky Small Office Security er funktionsdygtig i en kort evalueringsperiode. Når evalueringsperioden udløber, bliver alle funktionerne i Kaspersky Small Office Security deaktiveret. For at fortsætte med at bruge programmet skal du købe en licens.

Kaspersky Small Office Security kan installeres på følgende enheder:

En licens til Kaspersky Small Office Security giver dig ret til at bruge Kaspersky Password Manager.

Du får også adgang til Kaspersky Small Office Security administrationskonsollen til styring af enhedsbeskyttelse.